dinsdag 30 november 2010

Te lang geleden!!

Nou, het is veel te lang geleden dat ik hier wat heb gepost, dus dat werd tijd!! De laatste keer dat ik hier wat schreef, ging het over mijn webwinkeltje. En sindsdien heb ik het best druk gehad! Zowel met mijn webwinkeltje als met mijn 'echte' werk.
Ik weet niet zo goed waar ik moet beginnen! De bestellingen die via mijn winkeltje binnenkomen zijn alleen nog maar van bekenden, maar dat moet natuurlijk nog groeien...
Eerder had ik een Zoey de Zebra in het blauw gemaakt.. Deze is inmiddels verkocht! Daarna kreeg ik al vrij snel een aanvraag voor een roze Zoey! Deze heb ik afgelopen weekend af gekregen:
En zo zagen ze er samen uit! :D
Inmiddels heb ik ook alweer een verzoek gekregen voor een 2e blauwe Zoey, dus ik hoef niet stil te zitten in mijn vrije tijd!
Ook ben ik nog achter de naaimachine geweest en heb ik nog 2 tassen gemaakt. Eentje met een leuk Dapper-stofje:
En de andere is stiekem mijn grootste trots tot nu toe!! :)
Ik heb er heel lang tegenaan zitten hikken, maar ben er dit weekend toch eens aan begonnen: een tas met een rits. Het leek me ontzettend moeilijk!! En na vele tutorials gelezen te hebben op internet, vond ik er 1 die mij best paste. Dit is het resultaat geworden:
Hier zie je de rits:
En nog de binnenkant, met een vakje voor de telefoon ofzo:
Deze staat nu uiteraard in mijn winkeltje! :D

En de moeder van een lief vriendinnetje wilde ook nog een leuk kraamkadootje. Ze wist nog niet wat voor geslacht het baby'tje is, dus koos ze maar voor een blauw EN een roze konijn! Die zien er samen ook erg leuk uit:
Naast de blauwe Zoey heb ik ook nog een bestelling voor net zo'n konijn als hierboven. Alleen wordt die dan wit met grijze oren en grijze voetjes..
Nou... jullie zijn weer helemaal bijgekletst! Ik blijf jullie blogs gewoon volgen hoor! Maar ik moest vorige week 7 dagen werken en het weekend was ik vrij.. en vanaf gisteren (maandag) moet ik alweer 7 dagen werken, dus soms heb ik geen tijd om te reageren op jullie blogs...
Ik ga meer mijn best doen!! Want ik wordt ook altijd heel erg vrolijk van jullie reacties op mijn blogs!! Bedankt! :)

4 opmerkingen:

 1. You are busy! Love all the cute and cuddlies!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk zeg, dat je al zoveel opdrachtjes hebt!
  En van vreemden komt vanzelf, even geduld hebben ;-). Het ziet er allemaal mooi uit! Succes verder!

  Groetjes Tamara.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk dat je het zo druk hebt!! Het ziet er ook allemaal heel erg leuk uit!!! Je tas is super joh!! Zou je hem niet zelf houden ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. DIe tassen zijn geweldig!
  Ik ga ook eens kijken naar 'dapper' stoffen, zijn me onbekend.

  BeantwoordenVerwijderen