zondag 2 januari 2011

Recycling!

Vorige week ging ik mijn kledingkast eens goed uitmesten.. Er was heel wat kleding wat weg kon! En toen ik die stapel zag liggen, ging mijn creatieve brein aan het werk :) Ik heb er een aantal dingen uit gehaald en verknipt om als stofjes te gebruiken! Zie hieronder, ik heb er 3 leuke ritstasjes van gemaakt!
(linkertasje was voorheen een zomerbroekje en die andere 2 waren zomer hemdjes :D )
En ik was nog langs de stoffenwinkel geweest, aangezien ik morgen weer de nachtdienst in ga en dan hopelijk wat tijd heb om weer wat te maken! Zie hierboven 3 leuke stofjes.. Die ik wil combineren met een aantal effen stofjes die ik erbij gekocht heb! Heb al wat ideetjes in gedachten ;)

En voor iedereen die mijn blog volgt: Een gelukkig 2011 gewenst!!

5 opmerkingen:

 1. Wat leuk om zo je kleren te recyclen. Erg leuk gelukt

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik gebruik wel eens oude kleertjes van de kinderen voor leuke stofjes, ideaal! Dat onderste paarse stofje is leuk trouwens, ben benieuwd wat je er van gaat maken. Fijn 2011!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hihi, heb hier ook een hele doos hemden van de papa die kunnen dienen om een hemdje voor de zoon te maken, en een aantal miskopen waar ik ook nog wat anders mee wil maken :)
  Ik wens jou ook een mooi 2011 toe, met veel creativiteit!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik heb mezelf ook al voorgenomen om kapotte kledij niet meer weg te gooien maar te recycleren.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Very great idea to recycle. We even use the old clothes here, taking off buttons and zippers, tearing into pieces for rags for cleaning.

  BeantwoordenVerwijderen