zaterdag 24 juli 2010

Crea-bea weekend!

Zoals ik al in een eerdere post zei, wilde ik een opbergmapje maken voor mijn haaknaalden en spulletjes die daarbij horen. Als ik oogjes nodig had, lagen die altijd ergens onderin een tas en naar de verschillende haaknaalden was het ook altijd zoeken. Met inspiratie van de opberghoesjes van Lique, heb ik er zelf 1 proberen te maken. Uit het hoofd met een beetje fantasie! :) Hij is nog niet perfect, maar een goed begin voor meerdere mapjes!Ik vind het erg leuk om speldenkussentjes te maken! Hieronder weer 2 creaties, toevallig met dezelfde stofjes gemaakt.. De linkse heb ik ook nog zelf bestempeld met bloemetjes!

Ook wilde ik nog een opbergmandje voor mijn applicaties, want naast de oogjes, was ik de applicaties ook altijd kwijt in diezelfde grote tas ;) Naast dat het leuk was om het mandje te maken, is het ook nog eens handig! Al ging deze niet gelijk helemaal goed, ik kan 'm toch mooi voor mezelf gebruiken...En als laatste nog maar een teawallet gemaakt, omdat ze gewoon makkelijk te maken zijn en ik dit stofje zo leuk vond! :)

3 opmerkingen:

 1. Je bent lekker crea bezig geweest! Met haken heb je helaas niet zo snel resultaat... Maar naaien wil ik ook nog wel eens leren, maar dat is voor de toekomst!
  Je werkjes zien er hardstikke mooi uit! En zo´m haaknaalden opbergmapje is erg makkelijk, ik heb er zelf één bij Lique gekocht!
  Groetjes,
  Marieke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi, wat leuk allemaal! Ik had je blog helemaal nog niet gezien!! Ik ben maar gauw volger geworden (schaam, schaam ;-))Dank je voor je lieve reactie ook!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een superleuke, lieve en handige opbergdingen heb je gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen