zaterdag 31 juli 2010

Nachtdienst... en een schaapje!

Doordat ik in de 24-uurs zorg werk, heb ik ook nog wel eens nachtdiensten... Laat ik dat nou helemaal niet erg vinden! Ondanks dat ik dus van 22.45u tot 7.15u wakker moet blijven (soms wel erggg lang... dan is het breekpunt tegen 5.00u... *gaap*), is het vaak zo rustig, dat ik lekker veel creatief bezig kan zijn! :)

Soms komt er wel eens een collega langs en die ziet dan dat het kantoor er als een slagveld uitziet, maar ze vinden het ook wel weer leuk! ;)

Ik heb nu 4 nachtdiensten achter elkaar, waarvan dus 1 achter de rug... Ik leef dan ook heel anders, want ik ga dus om 8.00u naar bed en dan slaap ik hopelijk een goed aantal uurtjes. Vandaag heb ik lekker tot 15.40u geslapen!
Vannacht heb ik mijn haakprojectje afgemaakt, ik was namelijk bezig met een tweede schaapje. Ik had al een roze gemaakt, en nu is de groene klaar! (of "geboren" zoals mijn vriend zegt!) :)

Ik vind de haartjes wel grappig geworden, het is net een albino-afro-schaapje!

Gisteravond had ik thuis op karton veel malletjes gemaakt voor het maken van een tas of een mandje. Zo hoef ik het niet steeds uit te meten op de stof, maar kan ik de mal er gewoon op leggen! Handig hoor!!
Vannacht een tasje geknipt en twee tea-wallets. Dus die kan ik al gaan maken. Wil ook nog wat meer opbergmandjes maken, dus genoeg om te doen!

7 opmerkingen:

 1. Lekker bezig!!
  En je schaap is erg leuk geworden!! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hahaha die haartjes zijn schitterend. en ja, om ongestoord te hobbyen zijn nachtdiensten echt de max.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh, hoe super schattig is dat schaapje!!! I like!!
  Echt handig dan die nachtdiensten ;)

  Petra x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lijkt me zwaar om nachtdiensten te draaien heb het zelf nog nooit gedaan zou ook niet weten of ik het wel zou kunnen.
  Wel handig dat je even tijd hebt om te haken! :)

  Schaapje is leuk geworden ook mooie kleurtjes gebruikt!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Aaahhh, wat een schattig schaapje!!
  Leuke kleur heeft 'ie ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een schatje dat schaapje!

  BeantwoordenVerwijderen