zondag 8 augustus 2010

Pay it forward! (PIF)

Bij Zo Mooi Zo Hip doe ik mee met de Pay it Forward!

Ik zoek 3 mensen die een kadootje van mij willen ontvangen.De kadootjes zijn dus PIF kadootjes.. Dit betekend dat je een zelfgemaakt kadootje ontvangt van mij, en jij daarna mij en weer 3 nieuwe andere mensen een handgemaakte kadootje stuurt. Dus: je ontvangt een kadootje van iemand en mag daarna aan 3 anderen een zelfgemaakt cadeautje toesturen én aan de persoon van wie jij iets hebt gekregen.Wie heeft er zin om met mij mee te doen? Het lijkt mij erg leuk!

5 opmerkingen:

 1. Hij gaat goed rond in blogland zeg!
  Leuk!

  Ik heb er op dit moment nog 1 lopen, dus kan helaas niet mee doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Succes, wat een ontzettend leuk idee is dit PIF!! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leukleukleuk! ja, ik wil :) en yep, ik was toen bij de stoffenkraam.... met mn manke pootje (au), mn teveelzon-souveniertjes, en een knallend restje migraine... niet te genieten maar naar de stoffenkraam wou ik en ging ik! en daar ben ik blij om want ik heb weer een mooie lap gescoord! en jij, was jij met je man/vriend? dan stond je links van me en heb ik wel even naar jullie gekeken maar zou je niet meer kunnen herkennen want opletten deed ik niet echt... had ik dus beter wel kunnen doen! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel leuk idee!!
  Ik ga binnenkort op vakantie, dus is het niet zo handig om mee te doen.... bovendien ben ik bang dat ik geen 3 deelnemers bij elkaar krijg om het weer aan door te geven.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mocht ik nog niet te laat zijn: ik kan ook wel een paar leuke dingetjes maken, en weet zelfs al twee setjes van 3 mensen aan wie ik een kadootje zou kunnen geven!

  BeantwoordenVerwijderen