maandag 16 augustus 2010

PIF!

Ik heb 3 mensen bij elkaar voor mijn PIF! :)
Ik doe mee met de PIF van Bouwina (Zo Mooi Zo Hip) en krijg na haar vakantie een PIF van haar opgestuurd... Zodra ik die binnen heb, ga ik dit natuurlijk 'vooruit betalen'!
Ik stuur dan wat leuks naar:
- Meta
- Charlotte
- Lique

Bij Charlotte en Lique doe ik ook met hun PIF mee, dus ik krijg van hun ook weer wat terug!
Omdat het zo moeilijk is om mensen te vinden, laat ik het bij deze 3 mensen..
Van Charlotte en Lique heb ik het adres al, alleen Meta moet haar adres nog even sturen!

3 opmerkingen:

 1. Hai,
  ik ga binnenkort een tutorial op mijn blogje zetten, maar je kan natuurlijk ook even internet afspeuren. Dank je voor je compliment!
  groetjes joyce

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo hele prestatie! Ik heb ooit meegedaan aan een internationale maar ik heb maar 1 persoon gevonden (en eigenlijk zoek ik er nog 5, dus als iemand mee wil doen laat het maar weten - je hoeft bij mijn versie maar naar 1 persoon te sturen).

  En in reactie op het egeltje: dankjewel! Ik kreeg de tip ook al van Matawi - stom toevallig heb ik dat boekje net besteld en kreeg ik het net binnen. Ik ga nu dus heel erg met smart wachten op het 2e boekje want ik vind haar ontwerpen HE-LE-MAAL geweldig!! Ook fan!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hoi hoi! had ik je nou al (eindelijk) mn adres gegeven? ik kan je mail niet vinden.... of ik kijk niet goed natuurlijk. maar iig... wil je me anders eens mailen op handmadebymeet@hotmail.com? en dan mail ik je mijn adres :) nog gefeliciteerd met je verjaardag! en geniet van je vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen